Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Wien (1-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 maart 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Sturm Graz het zondag 1 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Wien (1-1)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Sturm Graz en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door M. Sarkaria, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sturm Graz het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk B. Balaj die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 94e minuut kreeg F. Klein van Austria Wien voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Austria Wien de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sturm Graz - Austria Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierlander Sturm Graz
55' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor I. Ljubic Sturm Graz
56' Wissel Austria Wien Wissel P. Wimmer voor B. Pichler Austria Wien
58' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor F. Klein Austria Wien
61' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor L. Jager Sturm Graz
68' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor P. Huspek Sturm Graz
70' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Sarkaria met assist van D. Fitz Austria Wien 0-1
73' Wissel Sturm Graz Wissel K. Friesenbichler voor T. Rocher Sturm Graz
73' Wissel Sturm Graz Wissel B. Balaj voor J. Dominguez Sturm Graz
76' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor C. Monschein Austria Wien
88' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt B. Balaj met assist van J. Jantscher Sturm Graz 1-1
94' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor F. Klein Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Austria Wien
Opstellingen Sturm Graz - Austria Wien
De opstellingen van Sturm Graz en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Nestor El Maestro
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing Sturm Graz - Austria Wien

Sturm Graz en Austria Wien treffen elkaar in de 21e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 6 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 57 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 23 keer wist de ploeg van Sturm Graz te winnen, tegenover 17 winstpartijen voor Sturm Graz. 17 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sturm Graz 17
Winst Austria Wien 23
Gelijkspel 17
Totaal 57

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 5e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 7e plaats.