Nabeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien (0-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Sturm Graz het zondag 18 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Schwab, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rapid Wien.

LIVE Sturm Graz - Rapid Wien 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Ljubicic voor S. Grahovac Rapid Vienna
23' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Schwab met assist van T. Murg Rapid Vienna 0-1
28' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
54' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Barac voor C. Dibon Rapid Vienna
66' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor C. Leitgeb Sturm Graz
67' Wissel Sturm Graz Wissel M. Lema voor J. Jantscher Sturm Graz
69' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Badji voor T. Schick Rapid Vienna
78' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor P. Huspek Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rapid Wien
Opstellingen Sturm Graz - Rapid Wien
De opstellingen van Sturm Graz en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien

Sturm Graz en Rapid Wien treffen elkaar in de 4e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Rapid Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 2 juni 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 55 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 21 keer wist de ploeg van Sturm Graz te winnen, tegenover 17 winstpartijen voor Sturm Graz. 17 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sturm Graz 17
Winst Rapid Wien 21
Gelijkspel 17
Totaal 55

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 5e positie staat, terwijl we Rapid Wien terugvinden op de 7e plaats.