Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (1-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Sturm Graz het zondag 8 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sturm Graz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Jantscher. Rheindorf Altach kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Gebauer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette S. Sam zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rheindorf Altach de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Drachta, waardoor Rheindorf Altach dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Rheindorf Altach
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
129
144
Gevaarlijke aanvallen
88
79
Passes
391
525
Overtredingen
13
17
Buitenspel
3
5
Corners
2
5
Wissels
3
2
LIVE Sturm Graz - Rheindorf Altach 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher Sturm Graz 1-0
53' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Berisha Rheindorf Altach
62' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt C. Gebauer met assist van M. Berisha Rheindorf Altach 1-1
69' Wissel Sturm Graz Wissel T. Rocher voor J. Jantscher Sturm Graz
71' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor B. Balaj Sturm Graz
78' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Puschl Rheindorf Altach
78' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Nussbaumer voor M. Puschl Rheindorf Altach
80' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor S. Hierlander Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel C. Leitgeb voor I. Ljubic Sturm Graz
85' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor L. Nussbaumer Rheindorf Altach
89' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Maak voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
93' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt S. Sam met assist van D. Nussbaumer Rheindorf Altach 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rheindorf Altach
Opstellingen Sturm Graz - Rheindorf Altach
De opstellingen van Sturm Graz en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Nestor El Maestro
Wissels Sturm Graz
# Speler Pos.
32 Tobias Schützenauer K
26 Fabian Koch V
20 Isaac Opoku Donkor V
24 Christoph Leitgeb M
38 Michael John Lema M
29 Thorsten Röcher M
14 Markus Pink A
Formatie 4-4-1-1
Coach Alex Pastoor
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
33 Reuf Durakovic K
31 Matthias Maak V
23 Aljaž Casar V
26 Daniel Nussbaumer M
17 Florian Jamnig M
9 Bernd Gschweidl A
27 Franck Tchidjui Pangop A
Voorbeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach

Sturm Graz en Rheindorf Altach treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 1 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 19
Winst Rheindorf Altach 4
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 5e positie staat, terwijl we Rheindorf Altach terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sturm Graz - Rheindorf Altach Opstelling Sturm Graz Opstelling Rheindorf Altach Live Sturm Graz - Rheindorf Altach Live Sturm Graz - Rheindorf Altach kijken Sturm Graz - Rheindorf Altach kijken Live Sturm Graz - Rheindorf Altach stream Sturm Graz - Rheindorf Altach Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach Uitslag Sturm Graz - Rheindorf Altach Statistieken Sturm Graz - Rheindorf Altach Tipico Bundesliga 2019/2020 Sturm Graz - Rheindorf Altach wedden Sturm Graz - Rheindorf Altach gokken Sturm Graz - Rheindorf Altach Unibet