Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (1-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Sturm Graz het zondag 19 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (1-1)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Sturm Graz en Rheindorf Altach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door L. Grozurek, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Rheindorf Altach kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Dobras, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 93e minuut kreeg S. Oum Gwet van Rheindorf Altach voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rheindorf Altach de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Rheindorf Altach
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
116
116
Gevaarlijke aanvallen
81
82
Passes
276
420
Overtredingen
10
13
Buitenspel
1
3
Corners
6
7
Wissels
2
3
LIVE Sturm Graz - Rheindorf Altach 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt L. Grozurek Sturm Graz 1-0
47' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Oum Gwet Rheindorf Altach
60' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Aigner voor J. Gatt Rheindorf Altach
70' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Aigner Rheindorf Altach
75' Wissel Rheindorf Altach Wissel K. Dobras voor S. Nutz Rheindorf Altach
77' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt K. Dobras met assist van A. Lienhart Rheindorf Altach 1-1
78' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor L. Grozurek Sturm Graz
82' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor O. Kiteishvili Sturm Graz
85' Wissel Rheindorf Altach Wissel Sherko Kareem voor C. Gebauer Rheindorf Altach
93' Tweede gele kaart Rheindorf Altach Tweede gele kaart voor S. Oum Gwet Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rheindorf Altach
Opstellingen Sturm Graz - Rheindorf Altach
De opstellingen van Sturm Graz en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Wissels Sturm Graz
# Speler Pos.
41 Christopher Giuliani K
35 Dario Maresic V
4 Thomas Schrammel V
18 Philipp Huspek M
33 Raphael Obermair M
8 Sandi Lovric M
14 Markus Pink A
Formatie 5-3-2
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
1 Martin Kobras K
13 Lars Nussbaumer M
10 Kristijan Dobras M
29 Louis Clément Ngwat-Mahop M
15 A
25 Johannes Aigner A
Voorbeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach

Sturm Graz en Rheindorf Altach treffen elkaar in de 4e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Heiß en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 27 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 17
Winst Rheindorf Altach 4
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 4e positie staat, terwijl we Rheindorf Altach terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sturm Graz - Rheindorf Altach Opstelling Sturm Graz Opstelling Rheindorf Altach Live Sturm Graz - Rheindorf Altach Live Sturm Graz - Rheindorf Altach kijken Sturm Graz - Rheindorf Altach kijken Live Sturm Graz - Rheindorf Altach stream Sturm Graz - Rheindorf Altach Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach Uitslag Sturm Graz - Rheindorf Altach Statistieken Sturm Graz - Rheindorf Altach Tipico Bundesliga 2018/2019 Sturm Graz - Rheindorf Altach wedden Sturm Graz - Rheindorf Altach gokken Sturm Graz - Rheindorf Altach Unibet