Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC (3-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Sturm Graz het zondag 2 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door E. Eze, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. In de 57e minuut moest M. Sollbauer van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gerhard Grobelnik een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Wolfsberger AC verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sturm Graz via een goal van M. Lema in de 85e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van Sturm Graz, waarmee O. Kiteishvili zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gerhard Grobelnik, waardoor Sturm Graz dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Wolfsberger AC
Goals
3
0
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
5
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
128
121
Gevaarlijke aanvallen
100
67
Passes
368
437
Overtredingen
12
20
Buitenspel
2
4
Corners
7
0
Wissels
3
3
LIVE Sturm Graz - Wolfsberger AC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt E. Eze Sturm Graz 1-0
57' Rode kaart Wolfsberger AC Rode kaart voor M. Sollbauer Wolfsberger AC
60' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnić Wolfsberger AC
64' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Gollner voor M. Schmerböck Wolfsberger AC
65' Wissel Sturm Graz Wissel M. Lema voor M. Lackner Sturm Graz
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Kigbu voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
79' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor E. Eze Sturm Graz
84' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor N. Rnić Wolfsberger AC
85' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Lema met assist van S. Lovric Sturm Graz 2-0
88' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili met assist van F. Koch Sturm Graz 3-0
91' Wissel Sturm Graz Wissel L. Grozurek voor O. Kiteishvili Sturm Graz
94' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Orgill Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Wolfsberger AC
Opstellingen Sturm Graz - Wolfsberger AC
De opstellingen van Sturm Graz en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
1 Christian Dobnik K
4 Manfred Gollner V
47 Ahogrenashinme Kigbu V
17 Joshua Steiger M
11 Saša Jovanović M
29 Gerald Nutz M
9 Bernd Gschweidl A
Voorbeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC

Sturm Graz en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gerhard Grobelnik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Wolfsberger AC slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 13
Winst Wolfsberger AC 9
Gelijkspel 3
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 7e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Sturm Graz - Wolfsberger AC Opstelling Sturm Graz Opstelling Wolfsberger AC Live Sturm Graz - Wolfsberger AC Live Sturm Graz - Wolfsberger AC kijken Sturm Graz - Wolfsberger AC kijken Live Sturm Graz - Wolfsberger AC stream Sturm Graz - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC Uitslag Sturm Graz - Wolfsberger AC Statistieken Sturm Graz - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2018/2019 Sturm Graz - Wolfsberger AC wedden Sturm Graz - Wolfsberger AC gokken Sturm Graz - Wolfsberger AC Unibet