Nabeschouwing Wacker Innsbruck - St. Pölten (0-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wacker Innsbruck het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wacker Innsbruck - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wacker Innsbruck - St. Pölten (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wacker Innsbruck en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 0-2 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Gartler, waarmee St. Pölten met 0-1 de leiding nam. In de 76e minuut was het Wacker Innsbruck dat via D. Gabriele dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alexander Harkam. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep St. Pölten via een goal van D. Schütz in de 94e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor St. Pölten.

LIVE Wacker Innsbruck - St. Pölten 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wacker Innsbruck - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt St. Pölten Doelpunt R. Gartler met assist van M. Haas St. Pölten 0-1
58' Gele kaart Wacker Innsbruck Gele kaart voor C. Dieng Wacker Innsbruck
65' Wissel Wacker Innsbruck Wissel P. Eler voor C. Dieng Wacker Innsbruck
71' Wissel St. Pölten Wissel R. Ljubicic voor D. Luxbacher St. Pölten
76' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt D. Gabriele met assist van C. Freitag Wacker Innsbruck
82' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Haas St. Pölten
82' Wissel Wacker Innsbruck Wissel D. Baumgartner voor M. Schimpelsberger Wacker Innsbruck
83' Wissel St. Pölten Wissel D. Schütz voor R. Gartler St. Pölten
90' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Schütz St. Pölten
94' Doelpunt St. Pölten Doelpunt D. Schütz met assist van R. Ljubicic St. Pölten 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wacker Innsbruck - St. Pölten
Opstellingen Wacker Innsbruck - St. Pölten
De opstellingen van Wacker Innsbruck en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wacker Innsbruck gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.