Nabeschouwing Wattens - Mattersburg (1-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zondag 15 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Mattersburg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Ouschan geëindigd in een 1-3 overwinning voor Mattersburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. M. Pusic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mattersburg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Mattersburg vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Kuen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat M. Kvasina namens Mattersburg het doel wist te vinden in de 89e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 91 minuten deed B. Pranter iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van WSG Tirol werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor WSG Tirol echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Mattersburg.

Wedstrijdstatistieken Wattens - Mattersburg
1
3
LIVE Wattens - Mattersburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Mader WSG Tirol
18' Penalty Mattersburg Penalty M. Pusic Mattersburg 0-1
34' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor M. Pusic Mattersburg
44' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel F. Buchacher voor D. Gugganig WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel K. Yeboah voor F. Mader WSG Tirol
52' Wissel Mattersburg Wissel N. Pichler voor C. Halper Mattersburg
54' Doelpunt Mattersburg Doelpunt A. Kuen met assist van P. Burger Mattersburg 0-2
67' Wissel Mattersburg Wissel V. Olatunji voor P. Burger Mattersburg
67' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor K. Yeboah WSG Tirol
79' Wissel WSG Tirol Wissel M. Jurdik voor S. Santin WSG Tirol
81' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor V. Olatunji Mattersburg
85' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Buchacher WSG Tirol
89' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Kvasina met assist van A. Kuen Mattersburg 0-3
91' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt B. Pranter met assist van M. Jurdik WSG Tirol 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Mattersburg
Opstellingen Wattens - Mattersburg

Voorbeschouwing Wattens - Mattersburg

Wattens en Mattersburg treffen elkaar in de 18e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Ouschan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Mattersburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wattens. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wattens favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Mattersburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wattens 1
Winst Mattersburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 11e positie staat, terwijl we Mattersburg terugvinden op de 12e plaats.