Nabeschouwing Wattens - Wolfsberger AC (2-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zaterdag 22 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Wolfsberger AC (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door M. Svoboda, waarmee WSG Tirol met 1-0 de leiding nam. WSG Tirol vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Dedic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Wattens.

LIVE Wattens - Wolfsberger AC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt M. Svoboda met assist van F. Rieder WSG Tirol 1-0
43' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Dedic met assist van M. Svoboda WSG Tirol 2-0
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Schmidt voor C. Dieng Wolfsberger AC
62' Wissel WSG Tirol Wissel C. Walch voor B. Pranter WSG Tirol
75' Wissel WSG Tirol Wissel F. Buchacher voor Z. Dedic WSG Tirol
79' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Liendl Wolfsberger AC
79' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor M. Jojic Wolfsberger AC
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Holzer voor M. Vieira Wolfsberger AC
86' Wissel WSG Tirol Wissel K. Yeboah voor F. Rieder WSG Tirol
87' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
94' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Adjei WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Wolfsberger AC
Opstellingen Wattens - Wolfsberger AC
De opstellingen van Wattens en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.