Nabeschouwing Wolfsberger AC - Admira (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 17 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Admira (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Schmitz, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Admira kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Kalajdzic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette S. Zwierschitz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Admira de leiding in de wedstrijd nam.

In de 29e minuut moest Admira verder met een man minder, nadat S. Kalajdzic een tweede gele kaart kreeg. Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Koita de 2-2 maakte namens Wolfsberger AC.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wolfsberger AC - Admira 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt L. Schmitz met assist van S. Koita Wolfsberger AC 1-0
16' Doelpunt Admira Doelpunt S. Kalajdzic met assist van C. Schoesswendter Admira 1-1
20' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
21' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Kalajdzic Admira
23' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
27' Doelpunt Admira Doelpunt S. Zwierschitz Admira 1-2
29' Tweede gele kaart Admira Tweede gele kaart voor S. Kalajdzic Admira
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel R. Schmid voor G. Nutz Wolfsberger AC
50' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Koita Wolfsberger AC 2-2
57' Wissel Admira Wissel M. Maier voor L. Malicsek Admira
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor S. Koita Wolfsberger AC
91' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor P. Schmidt Admira
93' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Admira
Opstellingen Wolfsberger AC - Admira
De opstellingen van Wolfsberger AC en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.