Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 17:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 5 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door M. Sollbauer, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolfsberger AC uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Wolfsberger AC - Austria Wien
Goals
1
0
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
116
149
Gevaarlijke aanvallen
71
100
Passes
268
511
Overtredingen
20
12
Buitenspel
5
1
Corners
2
8
Wissels
3
3
LIVE Wolfsberger AC - Austria Wien 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel Austria Wien Wissel Lucas Venuto voor A. Turgeman Austria Wien
64' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor M. Schmerböck Wolfsberger AC
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Leitgeb voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
71' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Salamon Austria Wien
72' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Sollbauer met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 1-0
81' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor K. Friesenbichler Austria Wien
85' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor D. Prokop Austria Wien
91' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Rnić voor M. Liendl Wolfsberger AC
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Austria Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Austria Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
32 Marko Soldo K
15 Nemanja Rnić V
14 Stefan Gölles V
17 Joshua Steiger M
16 Mario Leitgeb M
11 Saša Jovanović M
9 Bernd Gschweidl A
Formatie 4-3-1-2
Coach Thomas Letsch
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien

Wolfsberger AC en Austria Wien treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 15 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 12 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsberger AC 7
Winst Austria Wien 12
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 8e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Wolfsberger AC - Austria Wien Opstelling Wolfsberger AC Opstelling Austria Wien Live Wolfsberger AC - Austria Wien Live Wolfsberger AC - Austria Wien kijken Wolfsberger AC - Austria Wien kijken Live Wolfsberger AC - Austria Wien stream Wolfsberger AC - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien Uitslag Wolfsberger AC - Austria Wien Statistieken Wolfsberger AC - Austria Wien Tipico Bundesliga 2018/2019 Wolfsberger AC - Austria Wien wedden Wolfsberger AC - Austria Wien gokken Wolfsberger AC - Austria Wien Unibet