Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (3-4) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 6 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (3-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 3-4 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Orgill, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Schmerböck op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut wist Hartberg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Rep.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Tadic de 2-2 maakte voor Hartberg. Hartberg leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van F. Flecker: 2-3. In de 66e minuut was het M. Novak die Wolfsberger AC weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Hartberg aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd R. Rep die in de 87e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gerhard Grobelnik bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Hartberg.

LIVE Wolfsberger AC - Hartberg 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Orgill Wolfsberger AC 1-0
20' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Schmerböck Wolfsberger AC 2-0
24' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep met assist van S. Rasswalder Hartberg 2-1
35' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Orgill Wolfsberger AC
46' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor S. Rasswalder Hartberg
58' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van R. Rep Hartberg 2-2
61' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Flecker Hartberg 2-3
63' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Y. Diarra Hartberg
64' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor S. Sprangler Wolfsberger AC
66' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Novak met assist van M. Ritzmaier Wolfsberger AC 3-3
78' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Gschweidl voor D. Orgill Wolfsberger AC
78' Wissel Hartberg Wissel F. Sittsam voor Z. Sanogo Hartberg
87' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep met assist van C. Kröpfl Hartberg 3-4
88' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor C. Kröpfl Hartberg
88' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Jovanović voor M. Gollner Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Hartberg
Opstellingen Wolfsberger AC - Hartberg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.