Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (1-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 7 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-3 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door P. Filipovic, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Tetteh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Wolfsberger AC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Weissman.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor LASK Linz vergroot nadat D. Frieser de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor LASK Linz.

LIVE Wolfsberger AC - LASK Linz 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt LASK Linz Doelpunt P. Filipovic met assist van J. Klauss LASK Linz 0-1
39' Wissel Wolfsberger AC Wissel L. Schofl voor A. Niangbo Wolfsberger AC
41' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Tetteh met assist van J. Klauss LASK Linz 0-2
45' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor L. Schmitz Wolfsberger AC
52' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
56' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnic Wolfsberger AC
58' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor S. Tetteh LASK Linz
62' Wissel LASK Linz Wissel M. Wostry voor P. Filipovic LASK Linz
70' Wissel LASK Linz Wissel D. Reiter voor S. Tetteh LASK Linz
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
74' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor D. Reiter LASK Linz
76' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
78' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van L. Schofl Wolfsberger AC 1-2
80' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Sollbauer Wolfsberger AC
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Golles voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
83' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor J. Klauss LASK Linz
84' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser met assist van R. Ranftl LASK Linz 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - LASK Linz
Opstellingen Wolfsberger AC - LASK Linz
De opstellingen van Wolfsberger AC en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.