Nabeschouwing Wolfsberger AC - Mattersburg (5-0) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Wolfsberger AC het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal-Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Mattersburg (5-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 5-0 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wolfsberger AC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Leitgeb. Wolfsberger AC vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Weissman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee S. Weissman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Wolfsberger AC geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Weissman. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Wolfsberger AC. Deze werd gescoord door S. Weissman in de 76e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chiristian-Petru Ciochirca en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Wolfsberger AC.

Wedstrijdstatistieken Wolfsberger AC - Mattersburg
Goals
5
0
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
25
5
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
150
106
Gevaarlijke aanvallen
126
40
Passes
576
256
Overtredingen
8
10
Buitenspel
2
1
Corners
14
3
Wissels
3
3
LIVE Wolfsberger AC - Mattersburg 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Leitgeb met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 1-0
41' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 2-0
43' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor P. Salomon Mattersburg
48' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van A. Niangbo Wolfsberger AC 3-0
60' Wissel Mattersburg Wissel J. Ertlthaler voor S. Schimandl Mattersburg
62' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman Wolfsberger AC 4-0
63' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. A. Schmerbock voor A. Niangbo Wolfsberger AC
66' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor P. Burger Mattersburg
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor R. Schmid Wolfsberger AC
76' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Novak Wolfsberger AC 5-0
81' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Golles voor S. Weissman Wolfsberger AC
82' Wissel Mattersburg Wissel L. Rath voor F. Miesenbock Mattersburg
Opstellingen Wolfsberger AC - Mattersburg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Gerhard Struber
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
4 Manfred Gollner V
39 Stefan Gölles V
19 Sven Sprangler M
34 Marc Andre Schmerböck M
24 Christopher Wernitznig M
13 Alexander Schmidt A
Formatie 4-1-4-1
Coach Franz Ponweiser
Wissels Mattersburg
# Speler Pos.
13 Tino Casali K
5 Michael Lercher V
18 Lukas Rath V
4 Nedeljko Malic V
30 Andreas Kuen M
23 Julius Ertlthaler M
9 Marko Kvasina A
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Mattersburg

Wolfsberger AC en Mattersburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolfsberger AC en Mattersburg elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsberger AC 0
Winst Mattersburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 8e positie staat, terwijl we Mattersburg terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolfsberger AC - Mattersburg Opstelling Wolfsberger AC Opstelling Mattersburg Live Wolfsberger AC - Mattersburg Live Wolfsberger AC - Mattersburg kijken Wolfsberger AC - Mattersburg kijken Live Wolfsberger AC - Mattersburg stream Wolfsberger AC - Mattersburg Fox Sports Nabeschouwing Wolfsberger AC - Mattersburg Uitslag Wolfsberger AC - Mattersburg Statistieken Wolfsberger AC - Mattersburg Tipico Bundesliga 2019/2020 Wolfsberger AC - Mattersburg wedden Wolfsberger AC - Mattersburg gokken Wolfsberger AC - Mattersburg Unibet