Nabeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 7 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door T. Fountas, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Weissman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette S. Weissman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolfsberger AC de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rapid Vienna nadat M. Hofmann in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wolfsberger AC - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Petrovic Rapid Vienna
42' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Hofmann voor C. Dibon Rapid Vienna
46' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Fountas Rapid Vienna 0-1
48' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 1-1
52' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Holzer voor A. Schmidt Wolfsberger AC
62' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor T. Murg Rapid Vienna
70' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor T. Fountas Rapid Vienna
73' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 2-1
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Gollner voor M. Vieira Wolfsberger AC
90' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Holzer Wolfsberger AC
91' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Hofmann met assist van T. Schick Rapid Vienna 2-2
92' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor R. Schmid Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Rapid Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Rapid Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.