Nabeschouwing Wolfsberger AC - Salzburg (1-4) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 29 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Salzburg (1-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 1-4 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Kofler in de 20e minuut, waardoor Wolfsberger AC met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het Z. Junuzović die Salzburg op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Salzburg via een goal van M. Dabour in de 55e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 72e minuut was het Wolfsberger AC dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Orgill. Na 94 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat M. Dabour de 1-3 wist te scoren. In de 94e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Yabo die namens Salzburg het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 97e minuut was het Salzburg dat via R. Yabo de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Schüttengruber bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Wolfsberger AC - Salzburg 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Rode kaart Wolfsberger AC Rode kaart voor A. Kofler Wolfsberger AC
22' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dobnik voor S. Sprangler Wolfsberger AC
47' Doelpunt Salzburg Doelpunt Z. Junuzović met assist van F. Gulbrandsen Salzburg 0-1
54' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnić Wolfsberger AC
55' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabour met assist van F. Gulbrandsen Salzburg 0-2
57' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Orgill voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
66' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
70' Wissel Salzburg Wissel D. Todorović voor A. Ulmer Salzburg
72' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Orgill met assist van L. Schmitz Wolfsberger AC 1-2
75' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
84' Wissel Salzburg Wissel R. Yabo voor F. Gulbrandsen Salzburg
85' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor A. Haidara Salzburg
86' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Schmerböck voor B. Gschweidl Wolfsberger AC
94' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabour Salzburg 1-3
94' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Yabo Salzburg 1-4
97' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Yabo Salzburg 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Salzburg
Opstellingen Wolfsberger AC - Salzburg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.