Nabeschouwing Wolfsberger AC - St. Pölten (4-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 12 mei 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - St. Pölten (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 4-0 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door K. Friesenbichler, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Leitgeb op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee S. Gölles zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Wolfsberger AC in de 72e minuut, nadat S. Koita de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Wolfsberger AC.

LIVE Wolfsberger AC - St. Pölten 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Petrovic St. Pölten
32' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt K. Friesenbichler met assist van S. Koita Wolfsberger AC 1-0
51' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Leitgeb Wolfsberger AC 2-0
57' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor R. Gartler St. Pölten
59' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Gölles met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 3-0
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor S. Gölles Wolfsberger AC
72' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Koita Wolfsberger AC 4-0
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel R. Schmid voor K. Friesenbichler Wolfsberger AC
83' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor D. Luxbacher St. Pölten
84' Wissel Wolfsberger AC Wissel L. Schöfl voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
86' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Schütz St. Pölten
88' Wissel St. Pölten Wissel D. Drescher voor D. Petrovic St. Pölten
91' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Luan St. Pölten
93' Wissel St. Pölten Wissel D. Sauer voor D. Schütz St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - St. Pölten
Opstellingen Wolfsberger AC - St. Pölten
De opstellingen van Wolfsberger AC en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.