Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (1-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 25 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (1-1)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door M. Schmerböck, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Pink, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wolfsberger AC - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Schmerböck met assist van L. Schmitz Wolfsberger AC 1-0
46' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor P. Hosiner Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel R. Obermair voor F. Koch Sturm Graz
48' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Pink Sturm Graz 1-1
67' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Zulj Sturm Graz
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
77' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor L. Grozurek Sturm Graz
83' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Orgill Wolfsberger AC
91' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Gschweidl voor D. Orgill Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Sturm Graz
Opstellingen Wolfsberger AC - Sturm Graz
De opstellingen van Wolfsberger AC en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz

Wolfsberger AC en Sturm Graz treffen elkaar in de 5e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 13 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolfsberger AC 9
Winst Sturm Graz 13
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 3e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 4e plaats.