Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (2-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 26 mei 2019 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsberger AC het zondag 26 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Lema, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Spendlhofer zorgde ervoor dat Wolfsberger AC op 1-1 kwam te staan in de 78e minuut. In de 91e minuut zette S. Koita zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolfsberger AC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Wolfsberger AC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Wolfsberger AC - Sturm Graz
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
19
16
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
125
85
Gevaarlijke aanvallen
99
67
Passes
462
329
Overtredingen
15
14
Buitenspel
5
3
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Wolfsberger AC - Sturm Graz 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Lema met assist van O. Kiteishvili Sturm Graz 0-1
23' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Liendl Wolfsberger AC
58' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Lema Sturm Graz
66' Wissel Sturm Graz Wissel A. Jakupovic voor M. Pink Sturm Graz
73' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Maresic Sturm Graz
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel R. Schmid voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
78' Eigen doelpunt Wolfsberger AC Eigen doelpunt L. Spendlhofer Wolfsberger AC 1-1
79' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor M. Lema Sturm Graz
82' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
86' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Golles voor M. Ritzmaier Wolfsberger AC
86' Wissel Sturm Graz Wissel L. Grozurek voor J. Dominguez Sturm Graz
88' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Siebenhandl Sturm Graz
89' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Gschweidl voor K. Friesenbichler Wolfsberger AC
91' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Koita met assist van R. Schmid Wolfsberger AC 2-1
92' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor S. Koita Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Sturm Graz
Opstellingen Wolfsberger AC - Sturm Graz
De opstellingen van Wolfsberger AC en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
1 Christian Dobnik K
14 Stefan Gölles V
29 Gerald Nutz M
37 Romano Schmid M
11 Saša Jovanović M
19 Sven Sprangler M
9 Bernd Gschweidl A
Formatie 4-1-4-1
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz

Wolfsberger AC en Sturm Graz treffen elkaar in de 10e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 14 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsberger AC 10
Winst Sturm Graz 14
Gelijkspel 3
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 3e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Wolfsberger AC - Sturm Graz Opstelling Wolfsberger AC Opstelling Sturm Graz Live Wolfsberger AC - Sturm Graz Live Wolfsberger AC - Sturm Graz kijken Wolfsberger AC - Sturm Graz kijken Live Wolfsberger AC - Sturm Graz stream Wolfsberger AC - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz Uitslag Wolfsberger AC - Sturm Graz Statistieken Wolfsberger AC - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2018/2019 Wolfsberger AC - Sturm Graz wedden Wolfsberger AC - Sturm Graz gokken Wolfsberger AC - Sturm Graz Unibet