Nabeschouwing Wolfsberger AC - Wattens (2-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 28 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Wattens (2-2)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Wattens geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Niangbo, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. WSG Tirol kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Dedic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette S. Weissman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolfsberger AC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Walch de 2-2 maakte voor WSG Tirol. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wolfsberger AC - Wattens 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnic Wolfsberger AC
46' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor J. Golles WSG Tirol
50' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt A. Niangbo Wolfsberger AC 1-0
53' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor K. Yeboah WSG Tirol
54' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Z. Dedic WSG Tirol
61' Wissel WSG Tirol Wissel C. Walch voor F. Rieder WSG Tirol
71' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Dedic WSG Tirol 1-1
82' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman Wolfsberger AC 2-1
84' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt C. Walch WSG Tirol 2-2
84' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Schmidt voor M. Liendl Wolfsberger AC
89' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor R. Schmid Wolfsberger AC
89' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Santin WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Wattens
Opstellingen Wolfsberger AC - Wattens
De opstellingen van Wolfsberger AC en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Gerhard Struber
Formatie 3-4-1-2
Coach Thomas Silberberger
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Wattens

Wolfsberger AC en Wattens treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolfsberger AC en Wattens elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Winst Wolfsberger AC 0
Winst Wattens 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 2e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 8e plaats.