Nabeschouwing Admira - Ried (1-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Admira het zaterdag 6 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Ried (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Ried is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ried. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Mustapha, waarmee Admira met 1-0 de leiding nam. Ried kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Nutz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette L. Mikic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ried de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gerhard Grobelnik, waardoor Ried dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Admira - Ried 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Ried Gele kaart voor T. Plavotic Ried
18' Doelpunt Admira Doelpunt S. Mustapha met assist van P. R. de Souza Monteiro Admira 1-0
42' Gele kaart Ried Gele kaart voor L. Meisl Ried
46' Wissel Ried Wissel C. Reiner voor L. Meisl Ried
46' Wissel Ried Wissel P. Pomer voor D. Offenbacher Ried
60' Wissel Admira Wissel M. Hausjell voor P. R. de Souza Monteiro Admira
67' Wissel Ried Wissel J. Wiessmeier voor F. Seiwald Ried
67' Wissel Ried Wissel M. Satin voor S. Chabbi Ried
72' Wissel Admira Wissel A. Gattermayer voor L. Kronberger Admira
76' Doelpunt Ried Doelpunt S. Nutz met assist van P. Pomer Ried 1-1
79' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Malicsek Admira
85' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor A. Bajic Ried
86' Doelpunt Ried Doelpunt L. Mikic met assist van M. Satin Ried 1-2
89' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor T. Ebner Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Ried
Opstellingen Admira - Ried
De opstellingen van Admira en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ried zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.