Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC (0-1) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 27 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Admira het zaterdag 27 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Daniel Pfister geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 82 minuten. M. Liendl maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wolfsberger AC vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 98e minuut moest P. Schmiedl van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Daniel Pfister een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Admira verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Pfister, waardoor Wolfsberger AC de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Admira - Wolfsberger AC
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
7
16
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
98
131
Gevaarlijke aanvallen
26
45
Passes
336
496
Overtredingen
21
11
Buitenspel
1
0
Corners
1
7
Wissels
4
3
LIVE Admira - Wolfsberger AC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Gele kaart Admira Gele kaart voor N. Datkovic Admira
50' Gele kaart Admira Gele kaart voor J. Ganda Admira
63' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor C. Dieng Wolfsberger AC
64' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor L. Kronberger Admira
69' Wissel Admira Wissel P. Schmiedl voor S. Zwierschitz Admira
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor E. Peretz Wolfsberger AC
82' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 0-1
85' Wissel Admira Wissel P. R. de Souza Monteiro voor T. Ebner Admira
86' Wissel Admira Wissel L. Lukacevic voor M. Ostrzolek Admira
91' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor M. Liendl Wolfsberger AC
92' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
98' Rode kaart Admira Rode kaart voor P. Schmiedl Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Wolfsberger AC
Opstellingen Admira - Wolfsberger AC
De opstellingen van Admira en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Andreas Herzog
Formatie 4-3-1-2
Coach Robin Dutt
Basiselftal Wolfsberger AC
# Speler Pos.
31 Alexander Kofler K
17 Jonathan Scherzer V
44 Luka Lochoshvili V
77 Amar Dedić V
97 Adis Jasic V
7 Eliel Peretz M
10 Michael Liendl M
16 Mario Leitgeb M
30 Matthäus Taferner M
8 Cheikhou Dieng A
11 Thai Baribo A
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
4 David Gugganig V
24 Christopher Wernitznig M
19 Sven Sprangler M
33 Kai Lukas Stratznig M
20 Augustine Boakye M
9 Dario Vizinger A
Voorbeschouwing Admira - Wolfsberger AC

Admira en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Pfister en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Wolfsberger AC favoriet. 13 keer wist de ploeg van Admira te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Admira. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Admira 10
Winst Wolfsberger AC 13
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 10e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Admira - Wolfsberger AC Opstelling Admira Opstelling Wolfsberger AC Live Admira - Wolfsberger AC Live Admira - Wolfsberger AC kijken Admira - Wolfsberger AC kijken Live Admira - Wolfsberger AC stream Admira - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing Admira - Wolfsberger AC Uitslag Admira - Wolfsberger AC Statistieken Admira - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2021/2022 Admira - Wolfsberger AC wedden Admira - Wolfsberger AC gokken Admira - Wolfsberger AC Unibet