Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Admira (3-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Klagenfurt het zaterdag 30 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de Austria Klagenfurt - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Admira (3-3)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Austria Klagenfurt en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. T. Gemicibasi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Austria Klagenfurt vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Admira kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Hausjell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 14e minuut zette M. Pink zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Austria Klagenfurt de leiding in de wedstrijd nam.

R. Kerschbaum zette Admira even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Harald Lechner toegekende penalty wist te benutten. Austria Klagenfurt leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van P. Greil: 3-2. In de 82e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Admira speler R. Kerschbaum. Na 91 minuten moest Admira speler L. Lukacevic het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Admira de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Austria Klagenfurt - Admira 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Austria Klagenfurt Penalty T. Gemicibasi Austria Klagenfurt 1-0
11' Doelpunt Admira Doelpunt M. Hausjell met assist van R. Kerschbaum Admira 1-1
14' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt M. Pink met assist van C. Cvetko Austria Klagenfurt 2-1
29' Wissel Admira Wissel L. Malicsek voor I. Elmkies Admira
32' Penalty Admira Penalty R. Kerschbaum Admira 2-2
42' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor P. Pacult Austria Klagenfurt
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Jaritz voor A. Fuchs Austria Klagenfurt
46' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Lukacevic Admira
50' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt P. Greil met assist van F. Rieder Austria Klagenfurt 3-2
51' Gele kaart Admira Gele kaart voor T. Ebner Admira
56' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor A. Andersson Austria Klagenfurt
66' Wissel Admira Wissel A. Gattermayer voor P. R. de Souza Monteiro Admira
66' Wissel Admira Wissel O. Babuscu voor T. Ebner Admira
66' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
69' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor F. Rieder Austria Klagenfurt
75' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor M. Hausjell Admira
75' Wissel Admira Wissel M. Ostrzolek voor Y. Brugger Admira
82' Penalty Admira Penalty R. Kerschbaum Admira 3-3
88' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
91' Tweede gele kaart Admira Tweede gele kaart voor L. Lukacevic Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Admira
Opstellingen Austria Klagenfurt - Admira
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.