Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Hartberg (4-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Klagenfurt het zaterdag 7 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de Austria Klagenfurt - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Hartberg (4-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Klagenfurt en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 4-3 overwinning voor Austria Klagenfurt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Austria Klagenfurt kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Pink. Hartberg kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Heil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette A. Andersson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Austria Klagenfurt de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Austria Klagenfurt vergroot nadat F. Rieder de 3-1 wist te scoren. In de 61e minuut kwam Hartberg weer dichterbij, nadat S. Horvath de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 79e minuut was het M. Pink van Austria Klagenfurt wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Hartberg mocht S. Horvath in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3. Een penalty voor Hartberg in de 94e minuut had opnieuw een goal moeten betekenen, maar doordat D. Tadic de strafschop miste bleef de score onveranderd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Austria Klagenfurt.

LIVE Austria Klagenfurt - Hartberg 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt M. Pink Austria Klagenfurt 1-0
25' Doelpunt Hartberg Doelpunt J. Heil met assist van M. A. Schmerbock Hartberg 1-1
41' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt A. Andersson met assist van P. Greil Austria Klagenfurt 2-1
44' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Kofler Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel P. Erhardt voor T. Kainz Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel N. Niemann voor M. A. Schmerbock Hartberg
47' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor F. Rieder Austria Klagenfurt
51' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt F. Rieder met assist van A. Andersson Austria Klagenfurt 3-1
61' Doelpunt Hartberg Doelpunt S. Horvath Hartberg 3-2
62' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Maciejewski voor F. Rieder Austria Klagenfurt
62' Wissel Austria Klagenfurt Wissel M. Blauensteiner voor P. Hutter Austria Klagenfurt
64' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Heil Hartberg
67' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor T. Kofler Hartberg
67' Wissel Hartberg Wissel G. Lemoine voor S. Paintsil Hartberg
72' Wissel Austria Klagenfurt Wissel G. Amanda voor P. Greil Austria Klagenfurt
78' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
79' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt M. Pink met assist van A. Andersson Austria Klagenfurt 4-2
81' Wissel Hartberg Wissel M. Schantl voor D. Stec Hartberg
82' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Rotter Hartberg
88' Doelpunt Hartberg Doelpunt S. Horvath met assist van M. Gollner Hartberg 4-3
94' Penalty gemist Hartberg Penalty gemist D. Tadic Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Hartberg
Opstellingen Austria Klagenfurt - Hartberg
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.