Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Salzburg (2-1) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 27 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Austria Klagenfurt het zaterdag 27 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de Austria Klagenfurt - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Salzburg (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Klagenfurt en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 2-1 overwinning voor Austria Klagenfurt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door T. Gemicibasi, waarmee Austria Klagenfurt met 1-0 de leiding nam. Austria Klagenfurt vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pink op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Salzburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Kristensen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Salzburg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gerhard Grobelnik, waardoor Austria Klagenfurt dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Austria Klagenfurt - Salzburg
Goals
2
1
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
5
23
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
87
160
Gevaarlijke aanvallen
14
63
Passes
244
557
Overtredingen
15
14
Buitenspel
0
4
Corners
1
11
Wissels
2
4
LIVE Austria Klagenfurt - Salzburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt T. Gemicibasi met assist van M. Pink Austria Klagenfurt 1-0
36' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
46' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor B. Sesko Salzburg
58' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Schumacher Austria Klagenfurt
61' Wissel Salzburg Wissel N. Seiwald voor A. Bernede Salzburg
61' Wissel Salzburg Wissel L. Sucic voor B. Aaronson Salzburg
76' Wissel Austria Klagenfurt Wissel A. Fuchs voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
77' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Roberts voor F. Rieder Austria Klagenfurt
79' Wissel Salzburg Wissel M. Diambou voor N. Capaldo Salzburg
80' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt M. Pink met assist van P. Greil Austria Klagenfurt 2-0
89' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
91' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Kristensen Salzburg 2-1
95' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor H. Paul Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Salzburg
Opstellingen Austria Klagenfurt - Salzburg
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Peter Pacult
Wissels Austria Klagenfurt
# Speler Pos.
21 Marcel Köstenbauer K
63 Ivan Saravanja V
7 Florian Jaritz V
18 Alexander Fuchs M
3 Thomas Roberts M
77 Gloire Amanda A
9 Darijo Pecirep A
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
1 Nico Mantl K
17 Andreas Ulmer V
21 Luka Sučić M
13 Nicolas Seiwald M
15 Mamady Diambou M
9 Junior Chikwubuike Adamu A
Voorbeschouwing Austria Klagenfurt - Salzburg

Austria Klagenfurt en Salzburg treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gerhard Grobelnik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Klagenfurt en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Austria Klagenfurt te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Austria Klagenfurt. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Klagenfurt 0
Winst Salzburg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Klagenfurt op een 5e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Austria Klagenfurt - Salzburg Opstelling Austria Klagenfurt Opstelling Salzburg Live Austria Klagenfurt - Salzburg Live Austria Klagenfurt - Salzburg kijken Austria Klagenfurt - Salzburg kijken Live Austria Klagenfurt - Salzburg stream Austria Klagenfurt - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Salzburg Uitslag Austria Klagenfurt - Salzburg Statistieken Austria Klagenfurt - Salzburg Tipico Bundesliga 2021/2022 Austria Klagenfurt - Salzburg wedden Austria Klagenfurt - Salzburg gokken Austria Klagenfurt - Salzburg Unibet