Nabeschouwing Austria Wien - Hartberg (2-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Wien het zaterdag 19 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Hartberg (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Jukic, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Fischer op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Austria Wien.

LIVE Austria Wien - Hartberg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Jukic met assist van M. Braunoder Austria Wien 1-0
46' Wissel Hartberg Wissel M. Horvat voor Y. Diarra Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel N. Niemann voor P. Sturm Hartberg
55' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Fischer Austria Wien 2-0
65' Wissel Austria Wien Wissel G. Teigl voor A. Grunwald Austria Wien
65' Wissel Austria Wien Wissel M. Djuricin voor N. Ohio Austria Wien
70' Wissel Hartberg Wissel O. Aydin voor D. Tadic Hartberg
80' Wissel Austria Wien Wissel D. Kreiker voor A. Jukic Austria Wien
86' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor M. Sonnleitner Hartberg
90' Wissel Hartberg Wissel M. Gollner voor M. Steinwender Hartberg
92' Wissel Austria Wien Wissel L. Galvao voor M. Fischer Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Hartberg
Opstellingen Austria Wien - Hartberg
De opstellingen van Austria Wien en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Austria Wien - Hartberg

Austria Wien en Hartberg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Austria Wien 6
Winst Hartberg 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 5e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 8e plaats.