Nabeschouwing Hartberg - Wattens (0-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Hartberg het zondag 6 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Wattens (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. WSG Tirol kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Blume. In het restant van de wedstrijd was het met name Hartberg dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wattens.

LIVE Hartberg - Wattens 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt B. Blume met assist van T. Prica WSG Tirol 0-1
27' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor J. Ertlthaler WSG Tirol
46' Wissel Hartberg Wissel Y. Diarra voor T. Kainz Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel J. Lemmerer voor O. Aydin Hartberg
56' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Z. Rogelj WSG Tirol
71' Wissel WSG Tirol Wissel A. Ranacher voor B. Blume WSG Tirol
71' Wissel WSG Tirol Wissel V. Muller voor J. Naschberger WSG Tirol
74' Wissel Hartberg Wissel N. Niemann voor P. Sturm Hartberg
77' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor K. Schulz WSG Tirol
81' Wissel WSG Tirol Wissel J. Forst voor G. Vrioni WSG Tirol
81' Wissel WSG Tirol Wissel S. Skrbo voor J. Ertlthaler WSG Tirol
86' Wissel WSG Tirol Wissel T. Sabitzer voor T. Prica WSG Tirol
92' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Gollner Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Wattens
Opstellingen Hartberg - Wattens
De opstellingen van Hartberg en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hartberg - Wattens

Hartberg en Wattens treffen elkaar in de 22e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartberg en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Hartberg favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hartberg 2
Winst Wattens 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 9e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 11e plaats.