Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien (0-2) || Tipico Bundesliga

Zondag 12 september 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga neemt LASK Linz het zondag 12 september 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de LASK Linz - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 0-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door E. Martel, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Austria Wien opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het N. Ohio die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Austria Wien.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken LASK Linz - Austria Wien
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
105
83
Gevaarlijke aanvallen
47
22
Passes
491
274
Overtredingen
10
10
Buitenspel
4
5
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE LASK Linz - Austria Wien 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Austria Wien Wissel M. Huskovic voor A. Jukic Austria Wien
57' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor F. Flecker LASK Linz
58' Wissel LASK Linz Wissel M. Karamoko voor H. Balic LASK Linz
66' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Schoissengeyr Austria Wien
69' Wissel LASK Linz Wissel L. Grgic voor Hong Hyun-Seok LASK Linz
72' Wissel Austria Wien Wissel M. Braunoder voor L. Ivkic Austria Wien
72' Wissel Austria Wien Wissel N. Ohio voor M. Djuricin Austria Wien
77' Doelpunt Austria Wien Doelpunt E. Martel Austria Wien 0-1
78' Wissel LASK Linz Wissel K. Nakamura voor S. Horvath LASK Linz
88' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Braunoder Austria Wien
95' Doelpunt Austria Wien Doelpunt N. Ohio Austria Wien 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Austria Wien
Opstellingen LASK Linz - Austria Wien
De opstellingen van LASK Linz en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dominik Thalhammer
Wissels LASK Linz
# Speler Pos.
36 Thomas Gebauer K
44 Dario Maresic V
7 Rene Renner M
31 Lukas Grgic M
9 Mamoudou Karamoko A
22 Christoph Monschein A
38 Keito Nakamura A
Formatie 5-3-2
Coach Manfred Schmid
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
99 Ammar Helac K
70 Esad Bejic V
23 Matthias Braunöder M
10 Alexander Grünwald M
16 Can Keles M
25 Muharem Huskovic A
18 Noah Ohio A
Voorbeschouwing LASK Linz - Austria Wien

LASK Linz en Austria Wien treffen elkaar in de 7e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen LASK Linz en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 20 december 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel LASK Linz als Austria Wien wisten 11 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst LASK Linz 11
Winst Austria Wien 11
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 10e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
LASK Linz - Austria Wien Opstelling LASK Linz Opstelling Austria Wien Live LASK Linz - Austria Wien Live LASK Linz - Austria Wien kijken LASK Linz - Austria Wien kijken Live LASK Linz - Austria Wien stream LASK Linz - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien Uitslag LASK Linz - Austria Wien Statistieken LASK Linz - Austria Wien Tipico Bundesliga 2021/2022 LASK Linz - Austria Wien wedden LASK Linz - Austria Wien gokken LASK Linz - Austria Wien Unibet