Nabeschouwing LASK Linz - Salzburg (0-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Woensdag 2 maart 2022 - 20:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt LASK Linz het woensdag 2 maart 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de LASK Linz - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Salzburg (0-0)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen LASK Linz en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Renner van LASK Linz. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 50e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren LASK Linz en Salzburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor LASK Linz, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Josef Spurny niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE LASK Linz - Salzburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Salzburg Wissel I. Van der Brempt voor O. Solet Salzburg
44' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor F. Flecker LASK Linz
46' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
46' Wissel LASK Linz Wissel P. Michorl voor B. Jovicic LASK Linz
46' Wissel Salzburg Wissel N. Seiwald voor M. Diambou Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor A. Bernede Salzburg
50' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor R. Renner LASK Linz
75' Wissel LASK Linz Wissel A. Schmidt voor H. Balic LASK Linz
78' Wissel Salzburg Wissel S. Tijani voor K. Adeyemi Salzburg
83' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Kjaergaard Salzburg
84' Wissel LASK Linz Wissel A. Gruber voor T. Goiginger LASK Linz
85' Wissel Salzburg Wissel F. Amankwah voor J. Adamu Salzburg
92' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
95' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Tijani Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Salzburg
Opstellingen LASK Linz - Salzburg
De opstellingen van LASK Linz en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.