Nabeschouwing Rapid Wien - Admira (1-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Rapid Wien het zaterdag 11 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Admira (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Admira is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door S. Grahovac, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Admira kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Kerschbaum, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette S. Zwierschitz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Admira de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stefan Ebner, waardoor Admira dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rapid Wien - Admira 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Greiml Rapid Vienna
15' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Schick Rapid Vienna
20' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Malicsek Admira
33' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Mustapha Admira
36' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Lukacevic Admira
45' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Grahovac Rapid Vienna 1-0
46' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor S. Mustapha Admira
46' Wissel Admira Wissel M. Ostrzolek voor L. Lukacevic Admira
51' Doelpunt Admira Doelpunt R. Kerschbaum Admira 1-1
67' Wissel Admira Wissel T. Ebner voor O. Babuscu Admira
73' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor K. Arase Rapid Vienna
78' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor L. Kronberger Admira
78' Wissel Admira Wissel M. Hausjell voor D. Starkl Admira
78' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor T. Fountas Rapid Vienna
86' Doelpunt Admira Doelpunt S. Zwierschitz Admira 1-2
87' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor K. Arase Rapid Vienna
90' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
92' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Admira
Opstellingen Rapid Wien - Admira
De opstellingen van Rapid Wien en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.