Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (2-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Rheindorf Altach het zondag 15 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door M. Grull, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Rheindorf Altach kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Nussbaumer, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Rheindorf Altach in de 91e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist A. Nuhiu deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Kijas, waardoor Rheindorf Altach dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rheindorf Altach - Rapid Wien 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Fountas Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Fountas Rapid Vienna
43' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
46' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Grull voor E. Kara Rapid Vienna
59' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Grull Rapid Vienna 0-1
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Nussbaumer voor D. Reiter Rheindorf Altach
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel N. Iyobosa Edokpolor voor S. Krizman Rheindorf Altach
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor C. Bukta Rheindorf Altach
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Aigner voor S. Haudum Rheindorf Altach
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel P. Netzer voor F. Strauss Rheindorf Altach
81' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor T. Fountas Rapid Vienna
81' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Schick Rapid Vienna
82' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt D. Nussbaumer met assist van P. Netzer Rheindorf Altach 1-1
82' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor D. Canadi Rheindorf Altach
87' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Schuster Rapid Vienna
91' Penalty Rheindorf Altach Penalty A. Nuhiu Rheindorf Altach 2-1
94' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Kuhbauer Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Rapid Wien
Opstellingen Rheindorf Altach - Rapid Wien
De opstellingen van Rheindorf Altach en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.