Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg (1-1) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 16 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Rheindorf Altach het zaterdag 16 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Rheindorf Altach en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door N. Okafor, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Rheindorf Altach kwam na 14 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Zwischenbrugger, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Salzburg
Goals
1
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
17
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
86
154
Gevaarlijke aanvallen
21
68
Passes
278
614
Overtredingen
8
5
Buitenspel
0
2
Corners
1
8
Wissels
4
4
LIVE Rheindorf Altach - Salzburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van R. Kristensen Salzburg 0-1
14' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt J. Zwischenbrugger met assist van J. Tartarotti Rheindorf Altach 1-1
31' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
62' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor N. Capaldo Salzburg
62' Wissel Salzburg Wissel M. Diambou voor M. Camara Salzburg
73' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor B. Sesko Salzburg
78' Wissel Rheindorf Altach Wissel N. Bischof voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
78' Wissel Rheindorf Altach Wissel F. Strauss voor P. Ndiaye Rheindorf Altach
82' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor F. Strauss Rheindorf Altach
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Mischitz voor C. Bukta Rheindorf Altach
92' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Aigner voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
92' Wissel Salzburg Wissel D. Guindo voor A. Ulmer Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Salzburg
Opstellingen Rheindorf Altach - Salzburg
De opstellingen van Rheindorf Altach en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Damir Canadi
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
1 Martin Kobras K
3 Lukas Prokop V
4 Felix Strauß V
14 Samuel Mischitz V
19 Sebastian Aigner M
12 Noah Bischof M
22 Amir Abdijanovic A
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg

Rheindorf Altach en Salzburg treffen elkaar in de 11e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 24 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 24 keer wist de ploeg van Rheindorf Altach te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rheindorf Altach. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 5
Winst Salzburg 24
Gelijkspel 5
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 11e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rheindorf Altach - Salzburg Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Salzburg Live Rheindorf Altach - Salzburg Live Rheindorf Altach - Salzburg kijken Rheindorf Altach - Salzburg kijken Live Rheindorf Altach - Salzburg stream Rheindorf Altach - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg Uitslag Rheindorf Altach - Salzburg Statistieken Rheindorf Altach - Salzburg Tipico Bundesliga 2021/2022 Rheindorf Altach - Salzburg wedden Rheindorf Altach - Salzburg gokken Rheindorf Altach - Salzburg Unibet