Nabeschouwing Rheindorf Altach - Sturm Graz (0-1) || Tipico Bundesliga

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Rheindorf Altach het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Sturm Graz (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Sarkaria, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sturm Graz.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Sturm Graz
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
74
81
Gevaarlijke aanvallen
53
53
Passes
356
455
Overtredingen
10
9
Buitenspel
0
1
Corners
4
3
Wissels
5
5
LIVE Rheindorf Altach - Sturm Graz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
37' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria met assist van J. Jantscher Sturm Graz 0-1
60' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor K. Yeboah Sturm Graz
61' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
71' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Bukta voor S. Mischitz Rheindorf Altach
77' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor D. Reiter Rheindorf Altach
77' Wissel Rheindorf Altach Wissel L. Prokop voor N. Iyobosa Edokpolor Rheindorf Altach
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Schreiner voor S. Haudum Rheindorf Altach
84' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Bumberger voor N. Bischof Rheindorf Altach
86' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor J. Jantscher Sturm Graz
86' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor A. Prass Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Sturm Graz
Opstellingen Rheindorf Altach - Sturm Graz
De opstellingen van Rheindorf Altach en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Damir Canadi
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
32 Jakob Odehnal K
24 David Bumberger V
3 Lukas Prokop V
16 Emanuel Schreiner V
20 Johannes Tartarotti M
29 Noah Bitsche M
33 Csaba Bukta A
Formatie 4-3-2-1
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Sturm Graz

Rheindorf Altach en Sturm Graz treffen elkaar in de 14e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 21 keer wist de ploeg van Rheindorf Altach te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Rheindorf Altach. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 6
Winst Sturm Graz 21
Gelijkspel 8
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 12e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rheindorf Altach - Sturm Graz Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Sturm Graz Live Rheindorf Altach - Sturm Graz Live Rheindorf Altach - Sturm Graz kijken Rheindorf Altach - Sturm Graz kijken Live Rheindorf Altach - Sturm Graz stream Rheindorf Altach - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Sturm Graz Uitslag Rheindorf Altach - Sturm Graz Statistieken Rheindorf Altach - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2021/2022 Rheindorf Altach - Sturm Graz wedden Rheindorf Altach - Sturm Graz gokken Rheindorf Altach - Sturm Graz Unibet