Nabeschouwing Ried - Hartberg (1-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Ried het zaterdag 20 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in josko ARENA in Ried Im Innkreis.

Via de Ried - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Hartberg (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Ried en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ried. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Bajic, waarmee Ried met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Ried.

LIVE Ried - Hartberg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Satin Ried
35' Doelpunt Ried Doelpunt A. Bajic met assist van S. Nutz Ried 1-0
46' Wissel Hartberg Wissel S. Paintsil voor M. Horvat Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel M. Steinwender voor M. Sonnleitner Hartberg
54' Wissel Hartberg Wissel P. Erhardt voor D. Stec Hartberg
60' Wissel Hartberg Wissel M. A. Schmerbock voor N. Niemann Hartberg
60' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor P. Erhardt Hartberg
72' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor M. Satin Ried
75' Wissel Ried Wissel L. Meisl voor C. Reiner Ried
79' Wissel Hartberg Wissel J. Lemmerer voor D. Avdijaj Hartberg
83' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor A. Bajic Ried
94' Gele kaart Ried Gele kaart voor S. Nutz Ried
96' Gele kaart Ried Gele kaart voor S. Sahin-Radlinger Ried
96' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Hartberg
Opstellingen Ried - Hartberg
De opstellingen van Ried en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ried gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ried - Hartberg

Ried en Hartberg treffen elkaar in de 15e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ried en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Ried favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ried 2
Winst Hartberg 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ried op een 6e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 5e plaats.