Nabeschouwing Salzburg - Admira (0-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Salzburg het zaterdag 20 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Admira (0-0)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Salzburg en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Salzburg dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Salzburg, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Josef Spurny niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Salzburg - Admira 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor N. Okafor Salzburg
50' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Kronberger Admira
57' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor S. Mustapha Admira
62' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
72' Wissel Admira Wissel P. Schmiedl voor T. Ebner Admira
80' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor K. Adeyemi Salzburg
80' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor A. Ulmer Salzburg
82' Gele kaart Admira Gele kaart voor P. Schmiedl Admira
87' Wissel Admira Wissel M. Ostrzolek voor L. Kronberger Admira
92' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Lukacevic Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Admira
Opstellingen Salzburg - Admira
De opstellingen van Salzburg en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Coach Andreas Herzog
Voorbeschouwing Salzburg - Admira

Salzburg en Admira treffen elkaar in de 15e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Josef Spurny en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 23 keer te winnen, terwijl Admira slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salzburg 23
Winst Admira 4
Gelijkspel 8
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 9e plaats.