Voorbeschouwing Salzburg - Hartberg (0-0) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 4 december 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Salzburg het zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Salzburg Gelijk Winst Hartberg
1.12x inzet 8.5x inzet 16x inzet
LIVE Salzburg - Hartberg 0-0

Vanaf zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Salzburg - Hartberg volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 uur, 56 minuten en 37 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hartberg
Opstellingen Salzburg - Hartberg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Salzburg - Hartberg

Salzburg en Hartberg treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 8
Winst Hartberg 0
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Salzburg - Hartberg Opstelling Salzburg Opstelling Hartberg Live Salzburg - Hartberg Live Salzburg - Hartberg kijken Salzburg - Hartberg kijken Live Salzburg - Hartberg stream Salzburg - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Hartberg Uitslag Salzburg - Hartberg Statistieken Salzburg - Hartberg Tipico Bundesliga 2021/2022 Salzburg - Hartberg wedden Salzburg - Hartberg gokken Salzburg - Hartberg Unibet