Nabeschouwing Salzburg - Rapid Wien (2-0) || Tipico Bundesliga

Zondag 19 september 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Salzburg het zondag 19 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Rapid Wien (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 2-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 79 minuten. K. Adeyemi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salzburg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Salzburg opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het B. Aaronson die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Salzburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Rapid Wien
Goals
2
0
Balbezit
75%
25%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
135
63
Gevaarlijke aanvallen
88
20
Passes
503
176
Overtredingen
10
13
Buitenspel
1
1
Corners
10
2
Wissels
4
2
LIVE Salzburg - Rapid Wien 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel Salzburg Wissel J. Onguene voor O. Solet Salzburg
36' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Onguene Salzburg
47' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor E. Aiwu Rapid Vienna
65' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor C. Adamu Salzburg
65' Wissel Salzburg Wissel N. Seiwald voor N. Capaldo Salzburg
65' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor C. Knasmullner Rapid Vienna
78' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor K. Wimmer Rapid Vienna
78' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Grull Rapid Vienna
79' Penalty Salzburg Penalty K. Adeyemi Salzburg 1-0
90' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor K. Adeyemi Salzburg
90' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Schick Rapid Vienna
94' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Aaronson met assist van N. Okafor Salzburg 2-0
94' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Jaissle Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Rapid Wien
Opstellingen Salzburg - Rapid Wien
De opstellingen van Salzburg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
1 Nico Mantl K
6 Jérôme Junior Onguéné V
29 Kilian Ludewig V
10 Antoine Bernede M
13 Nicolas Seiwald M
77 Noah Okafor A
30 Benjamin Šeško A
Formatie 4-2-3-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
21 Bernhard Unger K
20 Maximilian Hofmann V
23 Jonas Antonius Auer M
14 Srđan Grahovac M
10 Thierno Ballo M
36 Kelvin Arase A
32 Koya Kitagawa A
Voorbeschouwing Salzburg - Rapid Wien

Salzburg en Rapid Wien treffen elkaar in de 8e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Rapid Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 62 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 33 keer te winnen, terwijl Rapid Wien slechts 13 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 16 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 33
Winst Rapid Wien 13
Gelijkspel 16
Totaal 62

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Rapid Wien terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Salzburg - Rapid Wien Opstelling Salzburg Opstelling Rapid Wien Live Salzburg - Rapid Wien Live Salzburg - Rapid Wien kijken Salzburg - Rapid Wien kijken Live Salzburg - Rapid Wien stream Salzburg - Rapid Wien Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Rapid Wien Uitslag Salzburg - Rapid Wien Statistieken Salzburg - Rapid Wien Tipico Bundesliga 2021/2022 Salzburg - Rapid Wien wedden Salzburg - Rapid Wien gokken Salzburg - Rapid Wien Unibet