In de Tipico Bundesliga neemt Salzburg het zondag 1 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Ried (7-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Ried is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 7-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door B. Sesko, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kristensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee K. Adeyemi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

K. Adeyemi zette Salzburg even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Markus Hameter toegekende penalty wist te benutten. De 5-0 voor Salzburg volgde even later in de 78e minuut nadat A. Ulmer namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 89e minuut was het P. Pomer van Ried wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Salzburg om te scoren. Kort voor tijd in de 91e minuut zette B. Sesko de stand op 6-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Salzburg. Het was N. Okafor die in de 93e minuut de stand op 7-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Markus Hameter bij een 7-1 eindstand in het voordeel van Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Ried
Goals
7
1
Balbezit
78%
22%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
31
4
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
187
39
Gevaarlijke aanvallen
103
10
Passes
646
195
Overtredingen
8
5
Buitenspel
1
2
Corners
9
1
Wissels
5
5
LIVE Salzburg - Ried 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor B. Sesko Salzburg
37' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko Salzburg 1-0
41' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Kristensen met assist van B. Aaronson Salzburg 2-0
46' Wissel Ried Wissel M. Jovicic voor D. Offenbacher Ried
52' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi met assist van M. Wober Salzburg 3-0
60' Penalty Salzburg Penalty K. Adeyemi Salzburg 4-0
64' Wissel Salzburg Wissel M. Camara voor Z. Junuzovic Salzburg
64' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor B. Aaronson Salzburg
68' Wissel Ried Wissel Valdir voor S. Chabbi Ried
68' Wissel Ried Wissel A. Bajic voor M. Satin Ried
68' Wissel Ried Wissel P. Pomer voor S. Nutz Ried
70' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor R. Kristensen Salzburg
70' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor K. Adeyemi Salzburg
72' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Seiwald Salzburg
78' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Ulmer met assist van N. Seiwald Salzburg 5-0
81' Wissel Salzburg Wissel D. Guindo voor A. Ulmer Salzburg
81' Wissel Ried Wissel M. Lackner voor C. Reiner Ried
82' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Wober Salzburg
89' Doelpunt Ried Doelpunt P. Pomer met assist van A. Bajic Ried 5-1
91' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko met assist van N. Seiwald Salzburg 6-1
93' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van M. Camara Salzburg 7-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Ried
Opstellingen Salzburg - Ried
De opstellingen van Salzburg en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ried zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
1 Nico Mantl K
37 Daouda Guindo V
4 Kamil Piątkowski V
7 Nicolás Capaldo M
19 Mohamed Camara M
10 Antoine Bernede M
77 Noah Okafor A
Formatie 4-3-3
Coach Andreas Heraf
Voorbeschouwing Salzburg - Ried

Salzburg en Ried treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Ried in de Tipico Bundesliga vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 49 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 32 keer te winnen, terwijl Ried slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 32
Winst Ried 7
Gelijkspel 10
Totaal 49

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 3e positie staat, terwijl we Ried terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Salzburg - Ried Opstelling Salzburg Opstelling Ried Live Salzburg - Ried Live Salzburg - Ried kijken Salzburg - Ried kijken Live Salzburg - Ried stream Salzburg - Ried Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Ried Uitslag Salzburg - Ried Statistieken Salzburg - Ried Tipico Bundesliga 2021/2022 Salzburg - Ried wedden Salzburg - Ried gokken Salzburg - Ried Unibet