Nabeschouwing Sturm Graz - Admira (1-1) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 4 december 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Sturm Graz het zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Admira (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Sturm Graz en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Jantscher, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Admira kwam na 38 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van W. Vorsager, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Admira
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
20
7
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
119
71
Gevaarlijke aanvallen
46
19
Passes
394
330
Overtredingen
5
3
Buitenspel
2
1
Corners
9
0
Wissels
1
2
LIVE Sturm Graz - Admira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Wuthrich Sturm Graz
9' Gele kaart Admira Gele kaart voor J. Ganda Admira
13' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher met assist van A. Prass Sturm Graz 1-0
38' Doelpunt Admira Doelpunt W. Vorsager met assist van S. Mustapha Admira 1-1
45' Gele kaart Admira Gele kaart voor N. Datkovic Admira
46' Wissel Admira Wissel L. Kronberger voor T. Ebner Admira
59' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor L. Jager Sturm Graz
63' Wissel Sturm Graz Wissel A. Kuen voor A. Niangbo Sturm Graz
69' Wissel Admira Wissel P. R. de Souza Monteiro voor J. Ganda Admira
73' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Kronberger Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Admira
Opstellingen Sturm Graz - Admira
De opstellingen van Sturm Graz en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Wissels Sturm Graz
# Speler Pos.
32 Tobias Schützenauer K
35 Niklas Geyrhofer V
6 Alexandar Borkovic V
26 Christoph Lang M
30 Ivan Ljubic M
16 Sandro Schendl M
19 Andreas Kuen M
Formatie 4-3-1-2
Coach Andreas Herzog
Voorbeschouwing Sturm Graz - Admira

Sturm Graz en Admira treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Admira slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 17
Winst Admira 11
Gelijkspel 7
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 2e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sturm Graz - Admira Opstelling Sturm Graz Opstelling Admira Live Sturm Graz - Admira Live Sturm Graz - Admira kijken Sturm Graz - Admira kijken Live Sturm Graz - Admira stream Sturm Graz - Admira Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Admira Uitslag Sturm Graz - Admira Statistieken Sturm Graz - Admira Tipico Bundesliga 2021/2022 Sturm Graz - Admira wedden Sturm Graz - Admira gokken Sturm Graz - Admira Unibet