Nabeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Sturm Graz het zondag 20 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rapid Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Sturm Graz en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Hojlund, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Aiwu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Sturm Graz vervolgens op 2-1. Het was J. Jantscher die vanaf 11 meter wist te scoren in de 70e minuut.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Wimmer de 2-2 maakte voor Rapid Vienna. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sturm Graz - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt R. Hojlund met assist van J. Jantscher Sturm Graz 1-0
35' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Aiwu met assist van J. Auer Rapid Vienna 1-1
62' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor M. Sarkaria Sturm Graz
65' Wissel Rapid Vienna Wissel Y. Demir voor C. Knasmullner Rapid Vienna
65' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Moormann voor J. Auer Rapid Vienna
69' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Moormann Rapid Vienna
69' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor F. Stojkovic Rapid Vienna
70' Penalty Sturm Graz Penalty J. Jantscher Sturm Graz 2-1
70' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
73' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor K. Arase Rapid Vienna
83' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt K. Wimmer met assist van E. Aiwu Rapid Vienna 2-2
85' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor K. Wimmer Rapid Vienna
89' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
89' Wissel Sturm Graz Wissel A. Kuen voor S. Hierlander Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rapid Wien
Opstellingen Sturm Graz - Rapid Wien
De opstellingen van Sturm Graz en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.