Nabeschouwing Sturm Graz - Salzburg (1-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 23 juli 2021 - 20:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Sturm Graz het vrijdag 23 juli 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Salzburg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 1-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Ulmer zette Sturm Graz op een 1-0 voorsprong in de 11e minuut van de wedstrijd. Salzburg kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Adeyemi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette R. Kristensen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat K. Adeyemi de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Salzburg.

LIVE Sturm Graz - Salzburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Sturm Graz Eigen doelpunt A. Ulmer Sturm Graz 1-0
46' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
64' Wissel Salzburg Wissel L. Sucic voor N. Capaldo Salzburg
66' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor A. Kuen Sturm Graz
69' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi met assist van Z. Junuzovic Salzburg 1-1
71' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Prass Sturm Graz
74' Wissel Salzburg Wissel D. Guindo voor A. Ulmer Salzburg
76' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Kristensen met assist van K. Adeyemi Salzburg 1-2
79' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
79' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor A. Dante Sturm Graz
81' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Seiwald Salzburg
85' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi Salzburg 1-3
87' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor K. Adeyemi Salzburg
87' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor B. Aaronson Salzburg
90' Wissel Sturm Graz Wissel C. Lang voor K. Yeboah Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Salzburg
Opstellingen Sturm Graz - Salzburg
De opstellingen van Sturm Graz en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.