Nabeschouwing Wattens - Salzburg (1-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wattens het zaterdag 11 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Salzburg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 1-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door C. Adamu, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. WSG Tirol kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Blume, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette N. Okafor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat B. Sesko de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Salzburg.

LIVE Wattens - Salzburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Salzburg Doelpunt C. Adamu met assist van N. Seiwald Salzburg 0-1
46' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor Bernardo Salzburg
54' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt B. Blume met assist van T. Anselm WSG Tirol 1-1
64' Wissel WSG Tirol Wissel S. Skrbo voor M. Wallner WSG Tirol
66' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Z. Rogelj WSG Tirol
66' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Adeyemi Salzburg
66' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor L. Klassen WSG Tirol
68' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor K. Adeyemi Salzburg
68' Wissel Salzburg Wissel K. Piatkowski voor M. Wober Salzburg
70' Wissel WSG Tirol Wissel T. Sabitzer voor T. Anselm WSG Tirol
80' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor C. Adamu Salzburg
80' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor L. Sucic Salzburg
81' Wissel WSG Tirol Wissel J. Naschberger voor F. Koch WSG Tirol
81' Wissel WSG Tirol Wissel A. Ranacher voor Z. Rogelj WSG Tirol
81' Wissel WSG Tirol Wissel V. Muller voor B. Blume WSG Tirol
83' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van N. Capaldo Salzburg 1-2
88' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko Salzburg 1-3
92' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Skrbo WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Salzburg
Opstellingen Wattens - Salzburg
De opstellingen van Wattens en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.