Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (1-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wolfsberger AC het zondag 6 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door T. Rocher, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolfsberger AC uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wolfsberger AC - LASK Linz 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor T. Rocher Wolfsberger AC
42' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Röcher Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding T. Röcher Wolfsberger AC
52' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Rocher Wolfsberger AC 1-0
55' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Liendl Wolfsberger AC
59' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Liendl Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Liendl Wolfsberger AC
61' Wissel LASK Linz Wissel J. Holland voor Hong Hyun-Seok LASK Linz
62' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor A. Schmidt LASK Linz
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Peretz voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor T. Baribo Wolfsberger AC
70' Wissel LASK Linz Wissel F. Flecker voor T. Goiginger LASK Linz
79' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Veratschnig voor M. Liendl Wolfsberger AC
84' Wissel LASK Linz Wissel Y. Letard voor J. Boller LASK Linz
84' Wissel LASK Linz Wissel K. Nakamura voor A. Gruber LASK Linz
87' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
94' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor M. Taferner Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - LASK Linz
Opstellingen Wolfsberger AC - LASK Linz
De opstellingen van Wolfsberger AC en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.