Nabeschouwing Austria Lustenau - Rapid Wien (3-3) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Austria Lustenau het zaterdag 29 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Planet Pure Stadion in Lustenau.

Via de Austria Lustenau - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Lustenau - Rapid Wien (3-3)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Austria Lustenau en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door S. Surdanovic, waarmee Austria Lustenau met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Burgstaller, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette B. Teixeira zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Austria Lustenau de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen G. Burgstaller in de 92e minuut de 2-2 maakte namens Rapid Vienna. In de 96e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Austria Lustenau speler B. Teixeira. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rapid Vienna. Het was B. Zimmermann die in de 100e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chiristian-Petru Ciochirca bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Austria Lustenau - Rapid Wien 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Lustenau - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Austria Lustenau Doelpunt S. Surdanovic met assist van T. Rhein Austria Lustenau 1-0
59' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt G. Burgstaller met assist van A. Bajic Rapid Vienna 1-1
64' Wissel Austria Lustenau Wissel H. Guenouche voor T. Berger Austria Lustenau
64' Wissel Austria Lustenau Wissel B. Teixeira voor L. Fridrikas Austria Lustenau
66' Doelpunt Austria Lustenau Doelpunt B. Teixeira met assist van A. Schmid Austria Lustenau 2-1
67' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Greil voor C. Knasmullner Rapid Vienna
67' Wissel Rapid Vienna Wissel N. Kuhn voor A. Bajic Rapid Vienna
70' Wissel Austria Lustenau Wissel Y. Diaby voor A. Schmid Austria Lustenau
70' Wissel Austria Lustenau Wissel Adriel voor T. Rhein Austria Lustenau
75' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Querfeld Rapid Vienna
76' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Pejić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Pejić Rapid Vienna
80' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Zimmermann voor F. Druijf Rapid Vienna
83' Wissel Austria Lustenau Wissel C. Turkmen voor S. Surdanovic Austria Lustenau
85' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Z. Barisic Rapid Vienna
86' Wissel Rapid Vienna Wissel R. Kerschbaum voor A. Pejic Rapid Vienna
86' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor M. Koscelnik Rapid Vienna
92' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt G. Burgstaller met assist van N. Kuhn Rapid Vienna 2-2
96' Penalty Austria Lustenau Penalty B. Teixeira Austria Lustenau 3-2
100' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt B. Zimmermann Rapid Vienna 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Lustenau - Rapid Wien
Opstellingen Austria Lustenau - Rapid Wien
De opstellingen van Austria Lustenau en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Lustenau gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.