Nabeschouwing Austria Wien - Austria Klagenfurt (3-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 12 februari 2023 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Austria Wien het zondag 12 februari 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Austria Klagenfurt (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 3-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Austria Klagenfurt
Goals
3
1
LIVE Austria Wien - Austria Klagenfurt 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Austria Klagenfurt
Opstellingen Austria Wien - Austria Klagenfurt

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Austria Wien - Austria Klagenfurt

Austria Wien en Austria Klagenfurt treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Austria Klagenfurt in de Tipico Bundesliga vond plaats op 28 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Austria Wien en Austria Klagenfurt eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 0
Winst Austria Klagenfurt 0
Gelijkspel 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 7e positie staat, terwijl we Austria Klagenfurt terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Austria Wien - Austria Klagenfurt Opstelling Austria Wien Opstelling Austria Klagenfurt Live Austria Wien - Austria Klagenfurt Live Austria Wien - Austria Klagenfurt kijken Austria Wien - Austria Klagenfurt kijken Live Austria Wien - Austria Klagenfurt stream Austria Wien - Austria Klagenfurt Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - Austria Klagenfurt Uitslag Austria Wien - Austria Klagenfurt Statistieken Austria Wien - Austria Klagenfurt Tipico Bundesliga 2022/2023 Austria Wien - Austria Klagenfurt wedden Austria Wien - Austria Klagenfurt gokken Austria Wien - Austria Klagenfurt Unibet