Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg (1-3) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Austria Wien het zondag 16 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 1-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Adamu, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Austria Wien kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Fitz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette J. Adamu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat J. Adamu de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Salzburg.

LIVE Austria Wien - Salzburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Adamu met assist van L. Sucic Salzburg 0-1
37' Doelpunt Austria Wien Doelpunt D. Fitz Austria Wien 1-1
45' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor B. Sesko Salzburg
46' Wissel Austria Wien Wissel M. Martins voor A. Jukic Austria Wien
46' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor B. Sesko Salzburg
46' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor A. Gruber Austria Wien
48' VAR: Afgekeurd doelpunt N. Okafor Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel N. Okafor Salzburg
49' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Fitz Austria Wien
65' Wissel Austria Wien Wissel N. Dovedan voor G. Teigl Austria Wien
70' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor L. Sucic Salzburg
71' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor N. Dovedan Austria Wien
71' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Pavlovic Salzburg
73' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor O. Solet Salzburg
74' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Adamu met assist van M. Kjaergaard Salzburg 1-2
80' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Adamu met assist van N. Seiwald Salzburg 1-3
88' Wissel Salzburg Wissel R. Simic voor L. Sucic Salzburg
91' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor L. Gourna-Douath Salzburg
91' Wissel Salzburg Wissel I. Van der Brempt voor A. Dedic Salzburg
92' Wissel Austria Wien Wissel H. Tabakovic voor M. Fischer Austria Wien
93' Wissel Salzburg Wissel Y. Diarra voor N. Seiwald Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Salzburg
Opstellingen Austria Wien - Salzburg
De opstellingen van Austria Wien en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.