Nabeschouwing Hartberg - Austria Klagenfurt (2-3) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Hartberg het zondag 2 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Austria Klagenfurt (2-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Andreas Heiß geëindigd in een 2-3 overwinning voor Austria Klagenfurt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Austria Klagenfurt kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Rieder. Een benutte penalty van D. Tadic in de 16e minuut zorgde er even later voor dat Hartberg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 50e minuut zette N. Wimmer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Klagenfurt de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Kriwak de 2-2 maakte voor Hartberg. In de 93e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Austria Klagenfurt speler A. Irving.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andreas Heiß bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Austria Klagenfurt.

LIVE Hartberg - Austria Klagenfurt 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt F. Rieder Austria Klagenfurt 0-1
15' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor M. Pink Austria Klagenfurt
16' Penalty Hartberg Penalty D. Tadic Hartberg 1-1
18' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor F. Rieder Austria Klagenfurt
35' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Kriwak Hartberg
50' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt N. Wimmer met assist van C. Wernitznig Austria Klagenfurt 1-2
46' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor P. Sturm Hartberg
56' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Kriwak met assist van D. Tadic Hartberg 2-2
62' Wissel Austria Klagenfurt Wissel S. Bonnah voor S. Karweina Austria Klagenfurt
68' Wissel Hartberg Wissel M. Steinwender voor M. Horvat Hartberg
73' Wissel Hartberg Wissel P. Farkas voor R. Providence Hartberg
73' Wissel Hartberg Wissel J. Knollmuller voor R. Kriwak Hartberg
84' Wissel Austria Klagenfurt Wissel J. Arweiler voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
88' Wissel Hartberg Wissel M. Kropfl voor D. Tadic Hartberg
93' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor P. Farkas Hartberg
93' Penalty Austria Klagenfurt Penalty A. Irving Austria Klagenfurt 2-3
97' Wissel Austria Klagenfurt Wissel N. Djoric voor M. Pink Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Austria Klagenfurt
Opstellingen Hartberg - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Hartberg en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.