Nabeschouwing Hartberg - Austria Wien (0-3) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Hartberg het zondag 11 september 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Austria Wien (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 0-3 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Gruber, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Jukic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van T. Kofler zorgde ervoor dat Austria Wien in de 68e minuut op 0-3 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stefan Ebner, waardoor Austria Wien dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Austria Wien 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Sonnleitner Hartberg
10' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Holland Austria Wien
24' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Gruber met assist van M. Braunoder Austria Wien 0-1
46' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor S. Paintsil Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel R. Kriwak voor E. Almog Hartberg
57' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Jukic met assist van A. Gruber Austria Wien 0-2
62' Wissel Austria Wien Wissel M. Huskovic voor A. Gruber Austria Wien
63' Wissel Austria Wien Wissel H. Tabakovic voor A. Jukic Austria Wien
63' Wissel Austria Wien Wissel G. Teigl voor D. Fitz Austria Wien
68' Eigen doelpunt Austria Wien Eigen doelpunt T. Kofler Austria Wien 0-3
71' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Huskovic Austria Wien
73' Wissel Hartberg Wissel M. Kropfl voor P. Farkas Hartberg
76' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor M. Braunoder Austria Wien
82' Wissel Hartberg Wissel A. Ejupi voor J. Heil Hartberg
82' Wissel Austria Wien Wissel D. Kreiker voor Z. El Sheiwi Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Austria Wien
Opstellingen Hartberg - Austria Wien
De opstellingen van Hartberg en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.