Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (1-2) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Hartberg het zaterdag 12 november 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Hartberg - Rapid Wien
Goals
1
2
LIVE Hartberg - Rapid Wien 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rapid Wien
Opstellingen Hartberg - Rapid Wien

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hartberg - Rapid Wien

Hartberg en Rapid Wien treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Ebner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartberg en Rapid Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 26 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hartberg te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hartberg. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hartberg 4
Winst Rapid Wien 5
Gelijkspel 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 12e positie staat, terwijl we Rapid Wien terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hartberg - Rapid Wien Opstelling Hartberg Opstelling Rapid Wien Live Hartberg - Rapid Wien Live Hartberg - Rapid Wien kijken Hartberg - Rapid Wien kijken Live Hartberg - Rapid Wien stream Hartberg - Rapid Wien Fox Sports Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien Uitslag Hartberg - Rapid Wien Statistieken Hartberg - Rapid Wien Tipico Bundesliga 2022/2023 Hartberg - Rapid Wien wedden Hartberg - Rapid Wien gokken Hartberg - Rapid Wien Unibet