Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt LASK Linz het zondag 23 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Austria Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen LASK Linz en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. R. Zulj maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LASK Linz vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Austria Wien kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Polster, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette M. Martins zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor LASK Linz nadat S. Horvath in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE LASK Linz - Austria Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor F. Stojkovic LASK Linz
9' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor R. Ranftl Austria Wien
53' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Lucas Galvao Austria Wien
55' Penalty LASK Linz Penalty R. Zulj LASK Linz 1-0
61' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Polster met assist van D. Fitz Austria Wien 1-1
65' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
71' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor G. Teigl Austria Wien
72' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor B. Jovicic LASK Linz
74' Wissel LASK Linz Wissel F. Flecker voor T. Goiginger LASK Linz
77' Wissel Austria Wien Wissel H. Tabakovic voor N. Dovedan Austria Wien
79' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Polster Austria Wien
83' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Martins met assist van D. Fitz Austria Wien 1-2
86' Wissel LASK Linz Wissel E. Koulouris voor P. Michorl LASK Linz
87' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Horvath met assist van F. Luckeneder LASK Linz 2-2
89' Wissel Austria Wien Wissel J. Holland voor D. Fitz Austria Wien
89' Wissel LASK Linz Wissel N. Celic voor R. Zulj LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Austria Wien
Opstellingen LASK Linz - Austria Wien
De opstellingen van LASK Linz en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.