Nabeschouwing Rapid Wien - Salzburg (2-4) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 5 maart 2023 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Rapid Wien het zondag 5 maart 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Salzburg (2-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 2-4 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Salzburg
Goals
2
4
LIVE Rapid Wien - Salzburg 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Salzburg
Opstellingen Rapid Wien - Salzburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rapid Wien - Salzburg

Rapid Wien en Salzburg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 18 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 65 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 35 keer wist de ploeg van Rapid Wien te winnen, tegenover 13 winstpartijen voor Rapid Wien. 17 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 13
Winst Salzburg 35
Gelijkspel 17
Totaal 65

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 4e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien - Salzburg Opstelling Rapid Wien Opstelling Salzburg Live Rapid Wien - Salzburg Live Rapid Wien - Salzburg kijken Rapid Wien - Salzburg kijken Live Rapid Wien - Salzburg stream Rapid Wien - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Salzburg Uitslag Rapid Wien - Salzburg Statistieken Rapid Wien - Salzburg Tipico Bundesliga 2022/2023 Rapid Wien - Salzburg wedden Rapid Wien - Salzburg gokken Rapid Wien - Salzburg Unibet